Надворешно Премиум Перење

  • Детално чистење на тркала со DeCon Pro
  • Перење со вода под притисок
  • Нанесување на активна пена Mr.Pink (шампон)
  • Перење со вода под притисок
  • Рачно перење со pH-неутрален шампон и метод на две кофи
  • Перење со вода под притисок
  • Сушење со екстремно мека микрофибер крпа
  • Чистење на прозори внатре и надвор со Glass Cleaner
  • Нанесување восок и заптивач Insta WAX
  • Спреј за сјај на гуми- Black on Black 

Цена: 500-2000 денари