Инсталација на фолии за затемнување на прозори

  • Вршиме инсталација на фолии за затемнување на прозори од повеќе американски брендови.
  • Затемнувањето е по ваш избор, односно вие избирате колку прозори ќе затемните и со која фолија.

Цена: 5000-10000 денари