Инсталација на тјунинг фолии

Вршиме инсталација на тјунинг фолии за промена на бојата на вашето возило. Работиме со mactac-ТUNING FILSM. Располагаме со широка палета на бои. Нудиме опции за лепење на целото возило или само на посебни делови по ваш избор.