Премиум рачно перење

Ние го нудиме најбезбедниот начин за перење на вашето возило. Вашиот автомобил е негуван со најквалитетниот шампон со неутрална pH вредност и други производи за чистење кои се достапни на нашиот пазарот. Сето ова направено во комбинација со чиста вода без бигор која е на точно соодветна температура и сооднос на мешање со шампонот.

По желба, вашиот автомобил исто така може да се подигне и достави.

Начин на работа:

 1. Чистење на ентериерот
 2. Перење со вода под притисок
 3. Детално чистење на тркалата
 4. Нанесување на pH неутрален шампон
 5. Плакнење со вода под притисок
 6. Рачно перење со микрофибер сунѓер и pH неутрален шампон
 7. Плакнење со вода под притисок
 8. Сушење со екстремно мека микрофибер крпа
 9. Нанесување на восок
 10. Чистење на стаклена површина
 11. Импрегнација на гуми

Цена: 1000-2000 денари (без ДДВ)

(мали возила и седани-лимузини и сув возила)