Совршен сјај

Овој дневен третман за вашиот автомобил ќе ја освежи бојата и ќе го врати сјајот на високо ниво.

Лесните (ротирачки) гребнатини со восок, исто така наречени свирлови, се значително помали по овој третман. Ве молиме имајте предвид: ова не е третман каде што се врши вистинска корекција на бојата.

По овој внимателен третман, вашиот автомобил ќе биде премачкан со висококвалитетен восок, кој обезбедува заштита до 6 месеци.

Начин на работа:

  1. Премиум перење
  2. Еднослојно полирање
  3. Апликација на восок
  4. Импрегнација на ентериер

Цена: 6000 денари (без ДДВ)