Премиум пакет

Дали вашето возило добро ве служи? Сакате да направите нешто за него? Или пак сакате после неколку години од користењето да го направите повторно да изгледа како ново? Во тој случај ние ви препорачуваме да го направите премиум пакетот.

Начин на работа:

  1. Премиум перење
  2. Детално хемиско чистење
  3. Озонирање на ентериерот
  4. Полирање во повеќе фази
  5. Заштита на бојата на возилото со силант
  6. Детално чистење и полирање на тркалата
  7. Детално чистење на моторниот простор
  8. Полирање и заштита на фарови и штоп светла

Цена: 15000-31000 денари (без ДДВ)

(цената се формира според големината на возилото)